Sugeng rawuh ing situs web!

Produk

Babagan Kita

Profil Perusahaan

    f
    e
    rt

OK Enterprise didegake ing sistem perusahaan modern, terintegrasi karo ilmu pengetahuan, industri lan perdagangan dadi perusahaan saham gabungan pribadi berteknologi tinggi. Nggawe: Jiangxi OK Science and Technology Co., LTD, Guangzhou OK Machinary Manufacturing CO., LTD OK Mechanical Institute, Iki minangka unit anggota CAPE asosiasi industri farmasi China, unit anggota Asosiasi Industri Kertas Rumah Tangga Nasional China, unit impor asing lan ekspor resmi disetujoni dening panitia perdagangan manca China.

Warta

rt

Jotosan telpon anti-epidemi! OK ngasilake 200 set peralatan produksi topeng saben wulan!

Wiwit Akademisi Zhong Nanshan ngumumake infeksi human-to-human saka virus corona anyar Wuhan ing CCTV ing tanggal 20 Januari 2020, wabah Wuhan iki nyebabake 1,4 milyar wong Tionghoa. Nalika nggatekake epidemi kasebut, kabeh wong wis wiwit nggatekake kesehatan lan awake dhewe lan kulawargane.

live broadcast on the exhibition site, OK booth wonderful show !
24 September, Kertu Jaringan 27th Inte ...
Tissue Paper International Technology Exhibition Invitation
Kertas Tisu Internasional kaping 27 Tech Internasional ...