Sugeng rawuh ing situs web!

OK-600.400 Jaringan Tisu Toilet Lengkap, Lini Produksi Rewinder Toil Dapur

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

trh

Model & Parameter Teknis Utama

Dawane log

1500mm-3600mm

Log njaba diameter

Maksimum150mm, minφ60mm

Simpenan log sing efektif

Ditetepake dening pelanggan

Kecepatan muat

25 batang / mnt

Daya sing diinstal

10KW

Model & Parameter Teknis Utama

Model

OK-600

OK-400

Kacepetan mesin

≤600m / menit

≤400m / menit

Jembaré wong tuwa

1500mm-3600mm

1500mm-3600mm

Dhiameter gulung wong tuwa

≤2500mm

≤2500mm

Inti diameter diameteripun nggulung induk

3 "(76mm)

3 "(76mm)

Rampungake diameter njaba

Maksimum 25325mm, min φ60mm

Maksimum 25325mm, min φ60mm

Jarak perforasi

Variabel

Variabel

Diameter njaba inti saka nggulung rampung

Maks φ80mm, Min φ38mm

Maks φ80mm, Min φ38mm

Kertas gulung Jumbo

1 utawa 2 lapis, jaringan toilet utawa andhuk 14-30gsm

1 utawa 2 lapis, jaringan toilet utawa andhuk 14-30gsm

Daya sing diinstal

Motor AC 280KW

Motor AC 160KW


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita