Sugeng rawuh ing situs web!

Babagan Kita

Jiangxi OK Science and Technology CO., LTD

OK Enterprise didegake ing sistem perusahaan modern, terintegrasi karo ilmu pengetahuan, industri lan perdagangan dadi perusahaan saham gabungan pribadi berteknologi tinggi. Nggawe:Jiangxi OK Science and Technology Co., LTD, Pabrikan Mesin OK Guangzhou CO., LTD Institut Mekanikal OK, Yaiku anggota industri asosiasi industri farmasi China unit anggota CAPE, unit anggota Asosiasi Industri Kertas Rumah Tangga Nasional China, unit impor asing lan ekspor resmi sing disetujoni dening panitia perdagangan manca China.

Jiangxi OK Science and Technology CO., LTDkalebu perusahaan OK sing spesialisasine ing R&D lan produksi lini produksi proses kertas rumah tangga lan produk higienis kanthi otomatis, seri mesin pembuat jaringan, Mesin Pembuat Topeng. area pabrik 340000m², nggunakake area 180000m², luwih saka 600 staf. Kita wis lulus sistem mutu internasional ISO9001 lan sertifikat CE.

Konsep OK Enterprise yaiku "Kapercayanan asale saka katrampilan profesional; kapercayan asale saka kualitas sampurna" lan kapercayan "Kualitas ok; Pelanggan Utamane ”. Saiki, kita duwe klompok ahli sing duwe katrampilan paling apik lan pengalaman paling sugih ing bidhang mesin domestik. Produk kami wis entuk reputasi ing saindenging jagad lan ndeleng penjualan sing apik banget ing saindenging China, uga ing luwih saka 100 negara lan wilayah ing Eropa, Amerika, lan Asia.

erg

OK Enterprise wis nggawe sistem layanan sing efektif lan terintegrasi lan nyedhiyakake layanan kelas kapisan saka pelanggan saka konsultasi teknologi, produk sing milih nginstal lan nyetel, pelatihan teknologi lan perawatan perawatan. Staff kita bakal ngladeni kabeh pelanggan kanthi sikap paling semangat lan nggawa sampeyan luwih kompeten.

Kita janji: kanggo kabeh produk sing didol, bakal menehi jaminan setahun kanggo perawatan gratis lan kabeh urip!

hrt (3)
hrt (4)
hrt (2)
hrt (1)