Sugeng rawuh ing situs web!
  • Semi-automatic Facial Tissue Folding Machine

    Mesin Lipat Tisu Wajah semi-otomatis

    Model & Parameter Teknis Utama Model 5T 6T 7T 8T 9T 10T 14T Max Jembar Kertas Basis 1050mm 1300mm 1450mm 1750mm 1950mm 2050mm 2850mm Pisau Pemotong Longitudinal 5 set ngarep lan 5 set mburi 6 set ngarep lan 6 set mburi 7 set ngarep lan 7 set mburi 8 set ngarep lan 8 set mburi 9 set ngarep lan 9 set mburi 10 set ngarep lan 10 set mburi 14 set ngarep lan 14 set mburi Sistem Vakum 27KW 27KW 27KW 27KW 27KW 27KW 27KW Utama ...
  • N Folded Hand Towel Folding Machine

    Mesin Lipat Handuk Tangan Lipat

    Model & Parameter Teknis Utama Model 2L 3L 4L 5L 7L Max Jembar Kertas Dasar 500mm 750mm 950mm 1200mm 1450mm Pisau Pemotong Panjang 1 kelompok 2 klompok 3 klompok 4 klompok 6 klompok Sistem Vakum 27KW 27KW 27KW 27KW 27KW Kekuwatan Satuan Utama 3 KW 4 KW 4 KW 5.5KW 5.5KW Ukuran Umum (L x W x H) 4000 * 1500 * 1900mm 4000 * 2100 * 1900mm 4000 * 2100 * 1900mm 4000 * 2300 * 1900mm 4000 * 2530 * 1900mm Bobot Sakabèhé 3000kg 4000kg 4500kg 5000 ...
  • Tissue Log Automatic Separator

    Pemisah Otomatis Log Tisu

    Model & Parameter Teknis Utama Model OK-FL-5T / 7T / 10T Lebar gulung jumbo maksimum (mm) 900-1050mm / 1050-1450mm / 1450-2050mm Kecepatan pisah (log / mnt) 6-10 Lembar kapisah (lembar) 600 -1000 lembar / mnt / baris Dimensi garis besar (mm) 2481 * 1592 * 1861/2811 * 1592 * 1861mm / 3352 * 1592 * 1861mm Bobot Mesin (kg) 650kg / 720kg / 850kg Mode kontrol listrik Kontrol pemrograman PLC, kontrol motor servo, Kontrol HMI 220V / 380V / 50HZ 2.25KW Tekanan sistem pneumatik 5kg / c㎡ Pa Driv ...