Sugeng rawuh ing situs web!
  • OK-600,400 Type Full-Auto Toilet Tissue, Kitchen Towel Rewinder Production Line

    OK-600.400 Jaringan Tisu Toilet Lengkap, Lini Produksi Rewinder Toil Dapur

    Model & Parameter Teknis Utama Panjang Log 1500mm-3600mm Log njaba diameter Maxφ150mm, minφ60mm Stok log Efektif Ditetepake dening pelanggan Kecepatan muat 25 batang / menit Daya dipasang 10KW Model & Parameter Teknis Utama Model OK-600 OK-400 Kecepatan mesin 600m / menit min 400m / min Jembar gulung wong tuwa 1500mm-3600mm 1500mm-3600mm Diameter gulung wong tuwa ≤2500mm ≤2500mm Inti ing diameter gulung induk 3 ″ (76mm) 3 ″ (76mm) F ...
  • OK-200 Type Full-Auto Toilet Tissue, Kitchen Towel Rewinder Production Line

    Jaringan OK-200 Tisu Toilet Lengkap-Otomatis, Lini Produksi Rewind andhuk Dapur

    Model & Parameter Teknis Utama Model OK-200 Kecepatan mesin ≤200m / min Jumbo roll jembaré 1500mm-3600mm Jumbo roll diameter ≤2500mm Inti diameter batin Jumbo roll 3 ″ (76mm) Rampung diameter njaba Maxφ325mm, pitch Perforasi minφ60mm Variabel inti diameter njaba gulung rampung Maxφ80mm, kertas gulung Jumbo minφ38mm 1 utawa 2 lapis, jaringan toilet utawa andhuk 14-30 gsm daya listrik AC motor 140KW Akumulator Log panjang 1500mm -...
  • OK-701 Type Round, Flat Toilet Tissue Universal Log Saw Cutting Machine

    OK-701 Jenis Round, Mesin Pemotong Logam Jaringan Toilet Flat

    Model & Parameter Teknis Utama Model OK-701A OK-701B Panjang pemotongan Variabel, Kontrol Servo, Toleransi: ± 1mm ​​Kecepatan ngrancang 0-150 pemotongan / min 0-250 pemotongan / min Kecepatan stabil 120 pemotongan / min 200 pemotongan / min Gerak jinis fungsi agul-agul bunder kanthi ayunan puteran lan gerakan muter kertas terus-terusan lan kontrol kontrol Nyetir kanggo materi sing disupirake Dipimpin dening motor servo
  • OK-803 Type Toilet Tissue Single Packing Machine

    Mesin Packing Tisu Tisu Toilet OK-803

    Aplikasi Mesin iki biasane digunakake kanggo mbungkus gulung inti lan tanpa coreless. Fitur Kinerja Lan Struktur Utama 1. Mesin kemasan tunggal tisu toilet dirancang khusus kanggo paket jaringan gulung. Bisa entuk proses kanthi otomatis saka panganan, pengepakan nganti sealing sisih. Supaya bisa nyebabake polusi kaloro operasi tangan ing proses paket. 2. Baris kabeh kasusun saka telung bagean; bagean pangiriman materi, bagean kemasan jaringan gulung lan sisih panyegelan sisi ...
  • OK-803F Type Toilet Tissue  Packing Machine

    Mesin Kemasan Tisu Toilet OK-803F

    Fitur Kinerja lan Struktur Utama 1. Mesin iki dirancang kanggo kemasan tisu toilet lan andhuk pawon utawa kemasan multi-gulungan. 2. Ngadopsi jalur ganda, gulung jaringan dikirim menyang area pengepakan, posisi nglereni film input. Kabeh proses akurat lan cepet. 3. Pilihan bahan kemasan sing akeh, bisa nggunakake film plastik utawa kertas kraft sing bisa disegel panas, nyalin kertas miturut kebutuhan pelanggan. Model & Parameter Teknis Utama Model Kecepetan OK-803F (tas ...
  • OK-903A Type Toilet Tissue Bundling Packing Machine

    OK-903A Mesin Paket Bundel Jaringan Toilet Tipe

    Aplikasi Mesin iki biasane digunakake kanggo paket bundling tas jaringan toilet. Fitur Kinerja Lan Struktur Utama 1.Iku nggunakake motor nyopir servo, layar tutul lan sistem kontrol PLC. Mesin kanthi otomatis ngrampungake produk saka ngatur pakan otomatis, mbukak tas, ngisi tas, masang amba lan nutup. Macem-macem jinis spesifikasi bisa diganti kanthi bebas lan cepet. 2. Bisa disambungake karo paket tisu toilet utawa mburi ...
  • OK-903D Type Multi-functional Toilet Tissue Bundling Packing Machine

    OK-903D Mesin Packing Tissue Bundling Jaringan Multi-fungsi

    Fitur Kinerja lan Struktur Utama 1. Mesin iki nggunakake sistem pakan multi-jalur sing paling canggih, kanthi stok sing cukup lan kecepatan dhuwur; 2. lempitan sisih lan panyegelan nganggo tekanan negatif vakum kanggo nyetak, sing njamin kualitas panyegelan; 3. Kanthi bentuk pengepakan sing jembar, bisa nyedhiyakake pasar produk kemasan bundler produk konvensional saiki. Iki minangka pilihan pertama saka paket macem-macem jaringan toilet. Model & Parameter Teknis Utama Model OK-9 ...
  • OK-908 Type Toilet Tissue Big Bag Bundler Packing Machine

    OK-908 Jinis Toilet Tissue Big Bag Bundler Packing Machine

    Aplikasi Mesin iki biasane digunakake kanggo paket bundler tas gedhe jaringan toilet, uga bisa digunakake kanggo jaringan rai, paket bundler tas andhuk pawon. Fitur Kinerja Utama lan Struktur 1. Mesin iki dirancang kanggo pengepakan bundler jaringan toilet gedhe, sing isine paket industri domestik kanthi paket bundler otomatis. 2. Iki nganggo nyopir motor servo, layar tutul lan sistem kontrol PLC. Mesin kanthi otomatis ngrampungake produk saka panganan otomatis, sta ...
  • OK-102 Type Full-Auto  Case Packer

    OK-102 Ketik Paket Case-Auto Lengkap

    Fitur Kinerja lan Struktur Utama 1. Mesin iki dirancang khusus kanggo kemasan kasus tisu toilet otomatis; 2. Pangaturan karton bisa disesuaikan, numpuk produk lan mbentuk kanthi otomatis. 3. Iki nggunakake metode pengepakan kasus sing horisontal, kanthi otomatis mbukak lan posisi tutup sisih karton, lan mesthekake kanthi kemas, ora ana blok karton. 4. Jembar aplikasi; bisa ketemu kabeh jinis produk pengepakan. 5. Piranti panyegelan tape papat-sudhut machine mesin lim panas bisa ditambah lan ...
  • Semi-Auto Toilet Tissue Rewinder

    Rewinder Jaringan Toilet Semi-Otomatis

    Model & Parameter Teknis Utama Model 1575 2000 2200 2600 2800 2900 3000 Jumbo roll Width 1750 1950 2150 2550 2750 2850 2950 Rampung Diameter Gulung Φ70-150 (Ketat sing bisa disetel) Diameter Inti Kertu Inti (mm) Φ32-50mm Diameter Bahan Baku (mm) Φ1100 (Ukuran liyane sing kudu ditemtokake) Dhiameter jumbo roll Φ76mm (Ukuran liyane sing bakal ditemtokake) Pitch Perforation (mm) (Kanggo milih) 4 agul-agul perforasi, 110mm; 2 agul-agul 220mm; ...