Sugeng rawuh ing situs web!
  • OK-3600, 2860, 1860 Type Full-auto Facial Tissue Folding Machine

    OK-3600, 2860, 1860 Jinis Mesin Lipat Tisu Wajah Full-otomatis

    Jaringan produksi lempitan otomatis jaringan kanthi kecepatan tinggi nggunakake kontrol servo lengkap, setengah lipat pisanan nggunakake proses adsorpsi vakum, mesin pemotong kayu gergaji multi jalur, kecepatan mesin master bisa mencapai 200 m / menit utawa 14 log / menit, kabeh baris nganggo akumulator kanggo buffer, disebarake. kabeh baris ngatur jaringan kemasan tunggal servo mesin kemasan tunggal, mesin rangkep multi-fungsi lan packer kasus otomatis lengkap, lan bisa kompatibel karo biara ...
  • OK-702 Type Double Lanes Log Saw Cutting Machine

    OK-702 Mesin Cut Saw Log Ganda Ganda

    Model & Parameter Teknis Utama Model OK-702A OK-702B Panjang pemotongan Variabel, kontrol Servo, Toleransi: ± 1mm ​​Kecepatan ngrancang 0-150 pemotongan / min 0-250 pemotongan / min Kecepatan stabil 120 pemotongan / min 200 pemotongan / min Gerakan jinis fungsi agul-agul bunder kanthi ayunan puteran lan gerakan muter kertas terus-terusan lan kontrol kontrol Nyetir kanggo materi sing disupirake Dipimpin dening motor servo Blade-grinding Wheel grinding Pneumatik, sing wektu mecah bisa diprogram ...
  • OK-702C Type Four Lanes Log Saw Cutting Machine

    Mesin Pemotong Log Saw OK-702C Tipe Papat

    Model & Parameter Teknis Utama Model OK-702C Panjang pemotongan Variabel, kontrol servo, Toleransi ± 1mm ​​Kecepatan ngrancang 0-250 pemotongan / menit Kecepetan stabil 200 pemotongan / menit Jenis fungsi Gerakan agul-agul bunder kanthi ayunan sing muter lan gerakan muter kertas terus-terusan lan terus kanthi kontrol Nyetir kendharaan kanggo materi sing disedhiyakake Digunakake dening motor servo Blade-grinding Pneumatik grinding wheel, sing wektu mecah bisa diprogram dening panel Blade-greasing Greasing kanthi spra ...
  • OK-602W Type Rotating Disk Type Facial Tissue High-speed Packing Machine

    OK-602W Type Rotating Disk Type Tissue Tissue Machine Packing Kecepatan Tinggi

    Aplikasi Cocog kanggo pengepakan film otomatis jaringan rai, jaringan persegi, serbet, lsp. Fitur Kinerja lan Struktur Utama 1.Liwat nggunakake jinis disk rotary sing mlaku, mesin bisa mlaku kanthi kacepetan dhuwur kanthi operasi lan pangopènan sing luwih trep; 2. Kanthi sawetara kemasan sing amba lan penyesuaian sing trep, ganti cepet ing antarane macem-macem spesifikasi lan ukuran bisa diwujudake; 3. Sistem pelacakan deteksi otomatis mata fotoelektrik digunakake. Ora ana gerakan film tanpa f ...
  • OK-602K Type Full Servo High Speed Facial Tissue Single Packing

    OK-602K Tipe Servo Paket Kecepatan Wajah Lengkap Servo

    Aplikasi Cocog kanggo pengepakan film otomatis jaringan rai, jaringan persegi, serbet, lsp. Kinerja Utama lan Fitur Struktur 1. Iki nganggo bentuk pengepakan pembungkus film, lempitan lan panyegelan, sing kompak lan apik; 2. Adopsi layar tutul, sistem kontrol PLC. Tampilan antarmuka mesin manungsa luwih jelas lan pangopènan luwih gampang; 3. Kontrol servo lengkap, nyetel spesifikasi siji tombol, operasi cerdas siji tombol Owahi spesifikasi; ...
  • OK-602 Type Horizontal Pushing Type Facial Tissue Packing Machine

    OK-602 Tipe Horisontal Pushing Type Facial Tissue Packing Machine

    Model & Parameter Teknis Utama Model OK-602F Tipe OK-602E Tipe OK-602C Ukuran Garis Besar Jenis (mm) 3560x5885x1925 3560x5885x1925 3560x5885x2050 Kacepetan (tas / min) ≤75 ≤120 ≤75 Ukuran kemasan (mm) (100-230) x (100-150) x (40-100) (100-230) x (100-150) x (40-100) (100-230) x (100-150) x (40-100) Bobot Mesin (KG) 3800 4000 4000 Power Supply 380V 50Hz 380V 50Hz 380V 50Hz Konsumsi Daya (KW) 7.26 8.26 7.26 Kemasan Film CPPˎPEˎOPP / CPPˎPT / PE lan film panyegelan panas sisih loro
  • OK-603 Type Facial Tissue Packing Machine

    OK-603 Mesin Packing Jinis Wajah

    Model & Parameter Teknis Utama Model Kecepetan OK-603 (tas / mnt) ≤180 Ukuran kemasan (mm) (W + H) X2≤350mm; H≤50mm; L≤300mm Dimensi garis besar awak utama (mm) 2900x3200x1800 Bobot Mesin (KG) 700KW Kekandelan film kemasan (mm) 0.018-0.03MM Power Supply 380V 50Hz Total Power (KW) 3.2 Packing Film CPP ˎSPP Film penyegelan panas sisih siji
  • OK-CZJ Type Accumulator For Single Pack

    Akumulator Tipe OK-CZJ Kanggo Paket Tunggal

    Fitur Kinerja Lan Struktur Utama Acmulator paket tunggal iki ana ing antarane mesin kemasan siji lan mesin pembungkus bundel lini produksi jaringan wajah, sing bisa nyangga lan nyebar sadurunge lan sawise, supaya ora mandheg mesin lipat amarga kesalahan darurat mesin kemasan, lan uga bisa disesuaikan miturut tanduran. Model & Parameter Teknis Utama Model OK-CZJ Outline Dimension (mm) 4700x3450x5400 Kapasitas panyimpenan (tas) 3000-5000 ...
  • OK-902D Type Facial Tissue Bundling Packing Machine

    OK-902D Mesin Packling Jaringan Wajah Wajah

    Aplikasi Mesin iki biasane digunakake kanggo kemasan bundling tas jaringan wajah. Fitur Kinerja Utama lan Struktur 1. Mesin iki nggunakake sistem pakan multi-jalur sing paling maju, 3 paket bundling lan paket multi bundling bisa diowahi kanthi gampang. 2. lempitan sisih lan panyegelan nggunakake tekanan negatif vakum kanggo nyetak, sing njamin kualitas panyegelan. 3. Bisa diinstal fasilitas tumpukan kanggo memenuhi persyaratan kemasan E-commerce. Bisa entuk ...
  • OK-902E Type Facial Tissue High-speed Bundling Packing Machine

    Mesin Packing Bundling Berkecepatan Tinggi OK-902E Tipe

    Aplikasi Mesin iki biasane digunakake kanggo kemasan bundling tas jaringan wajah. Fitur Kinerja Utama lan Struktur 1. Mesin iki nggunakake sistem pakan multi-jalur sing paling maju, 3 paket bundling lan paket multi bundling bisa diowahi kanthi gampang. 2. Ngadopsi pusher bunder, nambah kacepetan kemasan kanthi gedhe. 3. Ngadopsi motor servo lengkap kanggo ngontrol bukaan tas, tas ngembang, nggawe tumindak luwih efisien. 4. Bisa diinstal fasilitas tumpukan kanggo ketemu ...
  • OK-102 Type Full-auto Case Packer

    OK-102 Ketik Paket Case otomatis lengkap

    Fitur Kinerja Lan Struktur Utama 1. Mesin iki dirancang khusus kanggo kemasan kasus otomatis jaringan wajah; 2. Pangaturan karton bisa disesuaikan, numpuk produk lan mbentuk kanthi otomatis. 3. Iki nganggo cara pengepakan kasus horisontal, kanthi otomatis. tutup sisih karton mbukak lan posisi, lan mesthekake supaya ora siyap, ora ana blok karton. 4. Jembar aplikasi; bisa ketemu kabeh jinis produk pengepakan. 5. Piranti sealing tape papat pinggiran, mesin lim panas bisa ditambah ...
  • OK-102B Suction Type Case Packer

    Packer Kasus Tipe Suction OK-102B

    Fitur Kinerja utama lan Struktur: 1. Mesin iki dirancang khusus kanggo jaringan rai, andhuk tangan pasar korea (mung bungkus film 4 sisih lan 2 sisi mbukak) pengepakan kasus otomatis; 2. Pangaturan karton bisa disesuaikan, numpuk produk lan mbentuk kanthi otomatis. 3. Nggunakake metode pengepakan kasus vertikal, kanthi otomatis mbukak lan posisi tutup sisih karton, lan mesthine bisa dikemas kanthi lancar, ora ana blok karton. 4. Jembar aplikasi; bisa ketemu kabeh jinis produk pengepakan. 5. F ...