Sugeng rawuh ing situs web!

FAQ

Apa periode jaminan kanggo mesin sampeyan?

setaun wiwit tanggal kiriman. Sajrone periode garansi, yen produk kasebut duwe masalah kualitas (miturut negara operasi normal), suplier tanggung jawab kanggo ngganti bagean sing rusak, lan gratis. Kahanan ing ngisor iki sajrone periode garansi ora gratis: A. Yen perangan rusak amarga operasi ilegal saka panuku utawa faktor lingkungan, panuku kudu tuku lan ngganti bagean saka pemasok lan nanggung biaya sing cocog; B. Penggantian komponen sing bisa habis sajrone periode garansi dudu kalebu ruang lingkup bebas, lan alat ganti gratis sing dikirim nganggo mesin kalebu bagean sing bisa dikonsumsi

model mesin sing kudu dipilih saka seri produk sampeyan?

Kita nggawe kertas tisu ngonversi lan ngemas mesin, mesin topeng sing bisa digunakake.

Yen sampeyan butuh mesin pangonversi jaringan, wenehi spesifikasi kertas jumbo, spesifikasi produk jaringan sing wis rampung.

Yen sampeyan butuh mesin kemasan jaringan, wenehake formulir paket jaringan lan spekulasi paket.

Yen sampeyan butuh garis lengkap saka jaringan sing diowahi dadi kemasan, wenehi tata ruang ruang pabrik, spesifikasi gulung kertas jumbo, kapasitas produksi, formulir paket jaringan sing wis rampung, kita bakal nggawe gambar garis lengkap kalebu konversi jaringan lan mesin pengepakan lan kabeh conveyor sing dibutuhake sistem kontrol.

Yen sampeyan butuh mesin nggawe topeng, wenehi gambar topeng lan panjaluk.

 

Kita bakal menehi saran lan menehi model sing paling cocog kanggo basis mesin babagan informasi ing ndhuwur.

apa layanan sales sawise kita nampa mesin?

Ing kahanan normal, sawise mesin teka, panuku kudu nyambung listrik lan udara menyang mesin, mula sing adol ngirim teknisi kanggo nginstal lini produksi. Sing tuku kudu mbayar tiket udhara pulang-pergi saka pabrik China menyang pabrik pembeli, biaya visa, transportasi panganan lan akomodasi. Lan wektu kerja teknisi yaiku 8 jam saben dina kanthi gaji saben dinane USD60 / wong.

Sing tuku uga kudu menehi panjarwa Inggris-Cina sing bakal menehi pitulung marang teknisi

Sajrone periode epidemi ing saindenging jagad, Panuku kudu ngerti manawa sing adol ora bakal bisa ngirim insinyur kanggo instalasi lan komisioning mesin. Manajer lan insinyur sales bakal nuntun / ndhukung sampeyan liwat komunikasi video / gambar / telpon. Sawise virus rampung lan lingkungan global dadi aman, kanthi idin visa lan penerbangan internasional lan kabijakan mlebu, yen panuku mbutuhake insinyur supaya bisa dhukungan, para penjual bakal ngirim teknisi kanggo nginstal mesin kasebut. Lan sing tuku kudu mbayar biaya visa, tiket tiket pulang-pergi saka pabrik China kanggo pabrik pembeli, transportasi panganan lan akomodasi ing kutha pembeli. Gaji teknisi yaiku USD60 / dina / wong.