Sugeng rawuh ing situs web!

Warta

  • live broadcast on the exhibition site, OK booth wonderful show !

    siaran langsung ing situs pameran, acara OK sing apik!

    24 September, Pameran Teknologi Internasional Kertas Tisu kaping 27 dibukak kanthi apik! Gunggunge industri industri 868 sing melu pameran iki Area pameran tekan 80.000 meter persegi! OK Booth [7S39] rame lan apik pemandangane kepincut ...
    Waca liyane
  • Tissue Paper International Technology Exhibition Invitation

    Undhangan Pameran Teknologi Internasional Kertas Tisu

    Pameran Teknologi Internasional kertas Jaringan kaping 27 bakal dianakake ing Pusat Pameran Internasional Nanjing wiwit tanggal 24 nganti 26 September, kanthi tulus ngajak sampeyan rawuh lan ngarep-arep bisa kerja bareng. Lelungan menyang teknologi kertas rumah tangga. OK kamar ...
    Waca liyane
  • Wuhan, Goodbye ! 2020, OK meets you in Nanjing!

    Wuhan, pamit! 2020, OK ketemu sampeyan ing Nanjing!

    Pameran Teknologi Internasional Kertas Tisu 26 dina suwene rampung ing Pusat Pameran Internasional Wuhan dina iki. Telung seri produk sing dipamerake dening perusahaan ing pameran iki sukses narik perhatian akeh pelanggan saka domestik lan luar negeri. Kabeh uwong ...
    Waca liyane
  • OK Technology National Manufacturer Shines at the Tissue World Milan, Italy

    Produsen Nasional Teknologi OK Sinar ing Tissue World Milan, Italia

    Wiwit tanggal 25 nganti 27 Maret, 2019, Tissue World Milan, pameran industri kertas dwitahunan ing Milan, Italia, diluncurake kanthi apik. Tim pameran Teknologi OK teka ing Milan sawetara dina sadurunge lan wis siyap nuduhake teknologi diwasa lan teknologi anyar pap jaringan tisu buatan China ...
    Waca liyane
  • Blow the anti-epidemic assembly call! OK produces 200 sets of mask production equipment per month!

    Jotosan telpon anti-epidemi! OK ngasilake 200 set peralatan produksi topeng saben wulan!

    Wiwit Akademisi Zhong Nanshan ngumumake infeksi human-to-human saka virus corona anyar Wuhan ing CCTV ing tanggal 20 Januari 2020, wabah Wuhan iki nyebabake 1,4 milyar wong Tionghoa. Nalika nggatekake epidemi kasebut, kabeh wong wiwit nggatekake kesehatan ...
    Waca liyane