Sugeng rawuh ing situs web!

Ingkang kinurmatan

KAMI

Pakurmatan

tjy (5)

Pengetan Sumbangan

tjy (3)

Sertifikat Sumbangan

tjy (4)

Diwenehake

tjy (1)

Layang Janjian

tjy (2)

Sertifikat Perusahaan Teknologi Tinggi

Pengetan Sumbangan

Jiangxi OK Science and Technology Co., Ltd.

Sawise kabupaten kita ngalami bencana udan deres "6,23", melu aktif ngatasi bencana lan nyumbang RMB 1,2 yuta yuan kanggo wilayah bencana.

Sertifikat kasebut diterbitake minangka pujian.

CPC Komite Kabupaten Xiushui Pamrentah Rakyat Kabupaten Xiushui

JUN 2017

Sertifikat Sumbangan

Jiangxi OK Science and Technology Co., Ltd.

Perusahaan sampeyan sing terhormat Ngeterake semangat kamanungsan, nyumbang RMB siji yuta yuan liwat asosiasi kita ing wektu kritis perang kabupaten nglawan COVID-19

Mangkene menehi sertifikat kanggo ngucapake apresiasi banget marang tumindak apik perusahaan sampeyan.

Palang Merah County Xiushui

31ST Januari 2020

Diwenehake

Anggota apik banget

Kamar Dagang Perusahaan Perindustrian Taman Negara Xiushui

Januari 2019

Layang Janjian

Hu Jiansheng saiki diangkat dadi ahli ing tanggal tanggal ahli industri produk higienis China.

Nganti saiki aku nunjuk sampeyan

Asosiasi Industri Kertas Rumah Tangga Nasional China

17th April 2018

Sertifikat Perusahaan Teknologi Tinggi

Jeneng Enerprise: Jiangxi OK Science and Technology Co., Ltd.

Sertifikasi NO.: GR201936000926

Wektu penerbitan: 16th September 2019

Periode validitas: telung taun

Panguwasa persetujuan

Departemen Ilmu lan Teknologi provinsi Jiangxi

Departemen Keuangan Provinsi Jiangxi

Biro Pajak Provinsi Jiangxi Administrasi Perpajakan Negara.