Sugeng rawuh ing situs web!
  • OK-100 Type Mask Automatic Cartoning Machine

    Mesin Cartoning Otomatis Tipe OK-100

    Fitur Prestasi Utama lan Struktur 1. Formulir pengepakan kayata panganan otomatis, pembukaan kothak, tinju, percetakan batch, panyebaran lem, panyegelan kothak, lsp. Struktur kompak lan cukup, operasi lan penyesuaian sing gampang. 2.Motor Servo, layar tutul, sistem kontrol PLC lan tampilan antarmuka mesin-mesin nggawe operasi luwih jelas lan trep. Kanthi gelar otomatisasi sing dhuwur, mesin kasebut luwih ramah pangguna. 3. Mekanisme ngatur lan ngaturake bahan kanthi otomatis diadopsi ...
  • OK-102 Type Mask Automatic Case Packer

    Packer Case Otomatis Tipe OK-102

    Fitur Kinerja Lan Struktur Utama 1. Mesin iki dirancang khusus kanggo kemasan kasus otomatis Topeng; 2. Pangaturan karton bisa disesuaikan, numpuk produk lan mbentuk kanthi otomatis. 3. Iki nggunakake metode pengepakan kasus sing horisontal, kanthi otomatis mbukak lan posisi tutup sisih karton, lan mesthekake kanthi kemas, ora ana blok karton. 4. Jembar aplikasi; bisa ketemu kabeh jinis produk pengepakan. 5. Piranti penyegelan tape papat-sudhut, mesin lim panas bisa ditambah lan bisa disesuaikan. ...
  • OK-208 Type Mask Packing Machine

    Mesin Kemasan Topeng Jenis OK-208

    Fitur Kinerja lan Struktur Utama Mesin dikendhaleni kanthi konversi frekuensi dobel, dawa tas disetel lan dipotong, siji langkah, ngirit wektu lan film. Antarmuka mesin manungsa, setelan parameter sing gampang lan cepet. Fungsi diagnosis mandiri kesalahan, tampilan kesalahan wis ketok. Tandha warna sensor sensorelektrik sensitivitas sing dhuwur, posisi segel input input digital, nggawe posisi nglereni segel luwih akurat. Kontrol PID independen suhu luwih becik adaptasi karo ...
  • OK-902 Type Mask Bundling Packing Machine

    Mesin Kemasan Bundling Jenis OK-902

    Fitur Kinerja Utama lan Struktur Saka panganan otomatis, nggawe tas lan kemasan produk kabeh rampung kanthi otomatis. Mekanisme pembukaan tas kreatif lan tas asli nggawe luwih gampang ngowahi ukuran. Iki minangka pilihan sing cocog kanggo kemasan otomatis topeng siji utawa pirang-pirang. Model & Parameter Teknis Utama Model Kecepetan OK-902 (tas / mnt) 30-50 tas / min Ukuran mesin (mm) 5650mm (L) X16500mm (W) x2350mm (H) Bobot Mesin (kg) 4000kg Daya ...