Sugeng rawuh ing situs web!
  • OK-250 Type Double Lanes High-Speed Handkerchief Tissue Production Line

    OK-250 Jinis Jalur Geser Jaringan Kacepetan Kecepatan Tinggi

    Fitur Kinerja lan Struktur Utama 1.Adopsi struktur lan tata letak "U", lempitan lan kemasan terus-terusan, penampilan sing apik, proses pengepakan sing lancar, struktur sing stabil lan andal. 2. Kontrol ketegangan sing tetep bisa mlaku ing kertas mentah, kacepetan polishing regulasi kurang kanggo jaringan. 3. Adopsi kertas mentah BST otomatis mbenerake, paket jaringan tipe-mini lan standar-standar ditrapake. 4. Kontroler sing bisa diprogram kanggo ngontrol kanthi intensif, mbukak kanthi layar tutul, kanthi fungsi ...
  • OK-150 Type Handkerchief Tissue Single Lane Production Line

    OK-150 Jaringan sapu tangan jaringan produksi tunggal jalur

    Fitur Kinerja lan Struktur Utama 1.Adopsi struktur lan tata letak garis Lurus, lempitan lan kemasan terus-terusan, penampilan sing apik, proses pengepakan sing lancar, struktur sing stabil lan andal. 2. Kontrol ketegangan sing tetep bisa mlaku ing kertas mentah, kacepetan polishing regulasi sing kurang langkah kanggo jaringan. 3. Adopsi kertas mentah BST otomatis mbenerake, paket jaringan tipe-mini lan standar-standar ditrapake. 4. Kontroler sing bisa diprogram kanggo ngontrol kanthi intensif, mbukak kanthi layar tutul, wi ...
  • OK-120 Type High Speed Square Tissue Production Line

    OK-120 Jinis Dhuwur Produksi Jaringan Alun-alun

    Kinerja utama lan Fitur Struktur 1. Ngadopsi tata letak struktur Linear, lempitan terus-terusan, kemasan, Penampilan sing apik, kemasan lancar, struktur tenan lan andal 2. Kontrol ketegangan ngontrol kertas mentah sing mlaku, kacepetan polishing regulasi sing kurang langkah kanggo jaringan. 3. Adopsi kertas mentah BST otomatis mbenerake, paket jaringan tipe-mini lan standar-standar ditrapake. 4. Kontroler sing bisa diprogram kanggo ngontrol kanthi intensif, mbukak kanthi layar tutul, kanthi fungsi nampilake ...
  • Ok-402 Type Full-Auto Handkerchief Tissue Bundling Packing Machine

    Ok-402 Mesin Kemasan Tisu Serbuk Otomatis

    Fitur Kinerja Lan Struktur Utama Mesin iki digunakake kanggo bungkus otomatis jinis standar lan saputangan jinis mini (assembling). Nggunakake sistem kontrol antarmuka mesin manungsa PLC, motor servo ngontrol ngeculake film lan spesifikasi ngeculake film bisa disetel ing level apa wae. Mesin iki, kanthi sawetara komponen sing bisa diganti, bisa nindakake paket saputangan kanthi ukuran sing beda-beda (yaiku spesifikasi sing beda). Model & Para Teknis Utama ...
  • OK-602M Type Full-auto Handkerchief Tissue Bundling Packing Machine

    OK-602M Mesin Packing Tisu Serbuk Otomatis

    Fitur Kinerja lan Struktur Utama Bisa ditrapake ing macem-macem kemasan, nganti 3 kolom × 4 lapisan × 6 paket cilik, gampang diatur, kontrol servo lengkap, saliyane ngganti cetakan, tumindak liyane bisa uga disetel ing panel operasi. Model & Parameter Teknis Utama Model OK-602M Dimensi garis besar awak utama (mm) 3700x1160x1780 Kecepatan (tas / menit) 1 baris 3 lapisan: 90 tas / min 2 baris 3 lapisan: 60 tas / min 3 baris 3 lapisan: 40 tas / menit ...