Sugeng rawuh ing situs web!

OK-903D Mesin Packing Tissue Bundling Jaringan Multi-fungsi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

packag

Kinerja Utama lan Fitur Struktur

1. Mesin iki nggunakake sistem pakan multi-jalur sing paling canggih, kanthi stok sing cukup lan kecepatan dhuwur;

2. lempitan sisih lan panyegelan nganggo tekanan negatif vakum kanggo nyetak, sing njamin kualitas panyegelan;

3. Kanthi bentuk pengepakan sing jembar, bisa nyedhiyakake pasar produk kemasan bundler produk konvensional saiki. Iki minangka pilihan pertama saka paket macem-macem jaringan toilet.

Model & Parameter Teknis Utama

Model

OK-903D

Kacepetan Kemasan (tas / mnt)

25-45

Formulir Pengepakan

(1-3) baris x (2-6) lapisan x (1-3) lapisan

Dimensi garis besar awak utama

9300x4200x2200

Bobot Mesin (KG)

6500

Tekanan udara kompresi (MPA)

0,6

Pasokan Daya

380V 50HZ

Total pasokan listrik (KW)

28

Film Kemasan

Kantong precast PE


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita