Sugeng rawuh ing situs web!

OK-250 Jinis Jalur Geser Jaringan Kacepetan Kecepatan Tinggi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja Utama lan Fitur Struktur

1.Adopsi struktur lan tata letak "U", lempitan terus lan kemasan, tampilan sing apik, proses pengepakan sing lancar, struktur sing stabil lan andal.

2. Kontrol ketegangan sing tetep bisa mlaku ing kertas mentah, kacepetan polishing regulasi kurang kanggo jaringan.

3. Adopsi kertas mentah BST otomatis mbenerake, paket jaringan tipe-mini lan standar-standar ditrapake.

4. Kontroler sing bisa diprogram kanggo ngontrol kanthi intensif, mbukak kanthi layar tutul, kanthi fungsi nampilake kegagalan lan peringatan, kanthi otomatis mandheg lan nglindhungi, data statistik.

5. Ukuran kertas lan jumlah saben tas bisa digawe miturut

Panjaluk pelanggan. Kayata ukuran kertas bisa 200mm×200mm, 210 ×210mm lsp, jumlah saben tas 8,10,12 lembar lsp.

6.Fungsi selektif liyane: roller embossing, piranti perforasi lan mesin label otomatis, bisa dicocogake karo mesin kemasan bundelan jaringan saputangan kita.

Model & Parameter Teknis Utama

Model

OK-250

Kacepetan (tas / mnt)

250

Ambane kertas mentah (mm)

410mm-420mm

Ukuran kertas (mm)

200mmx200mm, 210mmx210mm

Bagéyan saben tas

6.8,10

Ukuran kemasan (mm)

(70-110) x (50-55) x (16-28)

Ukuran Garis Besar (mm)

7500x3900x2100

Bobot Mesin (KG)

5000

Total Daya (KW)

45

Pasokan listrik

380V 50Hz

Film Kemasan

Film penyegelan panas CPP, PE, BOPP lan sisih pindho


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita