Sugeng rawuh ing situs web!

Paten Kita

Teknologi OK, entuk luwih saka 100 paten lan paten model utilitas lan entuk sawetara penghargaan kemajuan sains lan teknologi, sing sistem produke nutupi industri kertas tisu, industri produk higienis, industri medis lan industri produk pelindung pribadi.

Tampilake Sawetara Paten

Paten Invensi Kanggo: Kertas Tissue Big Bag Bundler Machine

Paten Invensi Kanggo: Mesin Lipat Otomatis Wajah Spesifikasi Variabel

Paten Invensi Kanggo: Mesin Lipat Otomatis Tisu Wajah

Paten panemuan kanggo: mekanisme pambungkus mesin pembungkus tisu toilet

Paten panemuan kanggo: mekanisme pambukaan kantong mesin pembungkus tisu toilet toilet

 Paten Penemuan Kanggo: Piranti Penumpukan Jaringan Toilet Round

 Paten Invensi Kanggo: Garis Produksi Jaringan saputangan

 Paten Penemuan Kanggo: Piranti Penumpukan Jaringan Toilet Babak

Paten Invensi Kanggo: Piranti Tissue Roll Tisu Coreless Flat