Sugeng rawuh ing situs web!
  • OK-220 Type Full-Auto Box Tissue Cartoning Machine

    Mesin Cartoning Jaringan Box Tisu Otomatis OK-220

    Fitur Prestasi Utama lan Struktur 1. Formulir pengepakan kayata panganan otomatis, pembukaan kothak, tinju, percetakan batch, panyebaran lem, panyegelan kothak, lsp. Struktur kompak lan cukup, operasi lan penyesuaian sing gampang. 2.Motor Servo, layar tutul, sistem kontrol PLC lan tampilan antarmuka mesin-mesin nggawe operasi luwih jelas lan trep. Kanthi gelar otomatisasi sing dhuwur, mesin kasebut luwih ramah pangguna. 3. Mekanisme ngatur lan ngaturake bahan kanthi otomatis diadopsi ...
  • OK-100B Type Full-Auto Box Tissue Cartoning Machine

    Mesin Cartoning Jaringan Box Tisu Otomatis OK-100B

    Fitur Prestasi Utama lan Struktur 1. Formulir pengepakan kayata panganan otomatis, pembukaan kothak, tinju, percetakan batch, panyebaran lem, panyegelan kothak, lsp. Struktur kompak lan cukup, operasi lan penyesuaian sing gampang. 2.Motor Servo, layar tutul, sistem kontrol PLC lan tampilan antarmuka mesin-mesin nggawe operasi luwih jelas lan trep. Kanthi gelar otomatisasi sing dhuwur, mesin kasebut luwih ramah pangguna. 3. Mekanisme ngatur lan ngaturake bahan kanthi otomatis diadopsi ...
  • OK-400B Type Full-Auto Box Tissue Shrink Bundling Packing Machine

    Mesin Packing Bundling Tisu Otomatis OK-400B Tipe

    Fitur Kinerja Lan Struktur Utama 1. Mesin iki dirancang kanggo paket bundling jaringan tisu. 2. Sistem nyopir vertikal kanggo agul-agul sealing supaya garis penyegelan lurus lan awet. 3.Adopt desain sealing pinggiran, dawa produk bisa diatur kanthi bebas. 4. Dhuwur garis segel bisa disetel kanthi bebas miturut Model dhuwure produk & Model Parameter Teknis Utama Kacepetan Kemasan OK-400B (kasus / menit) ≤40 Ukuran garis besar awak (mm) L1850xW1450xH1400 Bobot Mesin (...
  • OK-10 Type Handle Maker Machine

    Mesin Pembuat Tangani Jenis OK-10

    Fitur Kinerja Lan Struktur Utama 1. Formulir pengepakan kayata panganan material otomatis, panganan film, slitting, panganan, penanganan gagang, lan liya-liyane. Struktur kompak lan cukup, operasi lan penyesuaian sing gampang. 2.Motor Servo, layar tutul, sistem kontrol PLC lan tampilan antarmuka mesin-mesin nggawe operasi luwih jelas lan trep. Kanthi gelar otomatisasi sing dhuwur, mesin kasebut luwih ramah pangguna. 3. Mekanisme ngatur lan ngaturake bahan kanthi otomatis digunakake kanggo ...