Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin Lipat Tisu Wajah semi-otomatis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Model & Parameter Teknis Utama

Model

5T

6T

7T

8T

9T

10T

14T

Max Lebar Kertas Dasar

1050mm

1300mm

1450mm

1750mm

1950mm

2050mm

2850mm

Pisau Nglereni Bujur

5 set ngarep lan 5 set mburi

6 set ngarep lan 6 set mburi

7 set ngarep lan 7 set mburi

8 set ngarep lan 8 set mburi

9 set ngarep lan 9 set mburi

10 set ngarep lan 10 set mburi

14 set ngarep lan 14 set mburi

Sistem Vakum

27KW

27KW

27KW

27KW

27KW

27KW

27KW

Kekuwatan Unit Utama

5.5KW

5.5KW

7.5KW

7.5KW

7.5KW

11 KW

12 KW

Ukuran Sakabèhé (L x W x H)

6000x2300x1900mm

6000x2500x1900mm

6000x2600x1900mm

6000x3000x1900mm

6000x3100x1900mm

6000x3200x1900mm

6000x3600x1900mm

Bobot Sakabèhé

5500kg

6500kg

7500kg

8000kg

8300kg

8500kg

9000kg

Kacepetan lempitan

500-1000 Lembar / menit / baris

500-1000 Lembar / menit / baris

500-1000 Lembar / menit / baris

500-1000 Lembar / menit / baris

500-1000 Lembar / menit / baris

500-1000 Lembar / menit / baris

500-1000 Lembar / menit / baris

Diameter Max Kertas Basis

ɸ1500mm

ɸ1500mm

ɸ1500mm

ɸ1500mm

ɸ1500mm

ɸ1500mm

ɸ1500mm

Inti Batin Inner

76.2mm

76.2mm

76.2mm

76.2mm

76.2mm

76.2mm

76.2mm

Tekanan Sistem Pneumatik

> 4kg / cm²(Disedhiyakake pangguna)

> 4kg / cm²(Disedhiyakake pangguna)

> 4kg / cm²(Disedhiyakake pangguna)

> 4kg / cm²(Disedhiyakake pangguna)

> 4kg / cm²(Disedhiyakake pangguna)

> 4kg / cm²(Disedhiyakake pangguna)

> 4kg / cm²(Disedhiyakake pangguna)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita