Sugeng rawuh ing situs web!

Tim Kita

Ketemu Tim Kita

fb

Jiansheng Hu

Ketua, Kepala Insinyur

ht

Fusheng Hu

Wakil Ketua, Manajer Umum

fb

Judy Liu

Ekspor Manajer

Email: okluo@gz-ok.com

Nomer telpon: +86 13928760058 (whatsapp & wechat)

Pambuka Singkat

Kanthi 11 taun ilmu lan pengalaman sing sugih ing industri mesin kertas, lan kemampuan sing apik ing pameran jaban rangkah, kunjungan luar negeri, penjualan ekspor lan layanan purna jual jaban rangkah, aku bakal ngerti kanthi cepet kabutuhan sampeyan lan ngatasi solusi produksi mesin sing paling cocog kanggo sampeyan

c

Johnny Peng

Sales Ekspor

Email: ok-sales5@gz-ok.com 

Nomer telpon: + 86 13922394146 (whatsapp & wechat)

s3

Mecy Huang

Sales Ekspor

Email: trade@gz-ok.com

Nomer telpon: + 86 13928739658 (whatsapp & wechat)