Sugeng rawuh ing situs web!

OK-260B Tipe Dilipat Telinga Loop KN95 Masker Line Produksi Otomatis Berkecepatan Tinggi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja Utama lan Fitur Struktur

Baris Produksi iki saka pakan material nganti Topeng Lipat lan output produk rampung kanthi otomatis, kalebu klip irung integral, strip spons, Pencetakan lan fungsi las loop kuping lsp. Mung perlu 1 wong kanggo ngoper kabeh garis.

Model & Parameter Teknis Utama

Model

OK-260B

Kacepetan (pcs / min)

70-100 Pcs / mnt

Ukuran mesin (mm)

11500mm (L) X1300mm (W) x1900mm (H)

Bobot Mesin (kg)

6000kg

Kapasitas bantalan lemah (KG / M²)

500kg / m²

Pasokan listrik

220V 50Hz

Daya (KW)

20KW

Udara sing dikompres (MPa)

0,6Mpa


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita