Sugeng rawuh ing situs web!

R&D Lan Manufaktur

OK Technology nduwe tim R&D sing kuat lan profesional sing fokus ing mesin kertas tisu lan mesin nggawe topeng luwih saka 10 taun.

Ketua kita Mr.Hu jiangsheng uga kepala insinyur utama. Luwih saka 60 desainer mesin mesin sing berpengalaman kaya.

Kita duwe luwih saka 100 paten penemuan kertas jaringan teknologi konversi lan kemasan.

Desain kanggo bagean mekanik sadurunge digawe

Pemprosesan Bagian Mekanik, saben kualitas pamrosesan dikontrol kanthi tepat.

Majelis lan komisioning sadurunge dikirim

fr (1)
fb