Sugeng rawuh ing situs web!

Topeng Loop Telinga Plane OK-175B Tipe 1 + 2 Lini Produksi Kacepetan Tinggi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja Utama lan Fitur Struktur

Baris Produksi iki saka feed bahan nganti pesawat Masker produk rampung output kanthi otomatis. Jinis puteran kuping njaba lan jinis gelung kuping njero ora opsional. Kangge, ukuran diwasa 175 × 95mm lan ukuran bocah (120-145) × 95mm bisa dipilih. Ukuran Eropa 185 × 95mm uga bisa disesuaikan.

Kanggo nyukupi kebutuhan pasar, mesin topeng pesawat sing dikontrol servo bisa entuk syarat produksi kanthi ukuran akeh.

Model & Parameter Teknis Utama

Model

OK-175B

Kacepetan (pcs / min)

100-120 Pcs / mnt

Ukuran mesin (mm)

5100mm (L) X3700mm (W) x1600mm (H)

Bobot Mesin (kg)

1800kg

Kapasitas bantalan lemah (kg / m²)

500kg / m²

Pasokan listrik

220V 50Hz

Daya (KW)

9KW

Udara sing dikompres (MPa)

0,6Mpa

Topeng Rampung Ukuran (alternatif)

ukuran diwasa: 175x95mm

Ukuran bocah: (120,130,140,145) x95mm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita