Sugeng rawuh ing situs web!

Napa Pilih Kita

1. Profesional

OK Technology nduwe tim sing kuwat lan profesional sing fokus ing mesin kertas jaringan lan mesin nggawe topeng luwih saka 10 taun.

Ing tim iki:

ketua kita Mr.Hu jiangsheng uga kepala insinyur utama

luwih saka 60 desainer mesin mesin pengalaman sing sugih, luwih saka 80 insinyur sing duwe paspor lan pengalaman layanan sing luar negeri sing sugih.

Saben manajer penjualan paling ora duwe pengetahuan lan pengalaman industri mesin 10 taun mula bisa ngerti panjaluk sampeyan lan menehi proposal mesin kanthi akurat.

2. Seluruh Garis "Proyek Turki"

Kita dadi pemimpin utama kanggo ngusulake lan ngetrapake kabeh konsep layanan "proyek turnkey" ing industri. Produk kalebu saka mesin kertas gulung jumbo nganti mesin konversi kertas tisu lan mesin pengepakan supaya pelanggan bisa nikmati layanan mandheg. Kita bakal tanggung jawab kanggo kinerja lan kualitas mesin garis lengkap lan nyegah perselisihan ing antarane para pemasok mesin liyane.

Kita duwe macem-macem mesin kanthi kapasitas produksi sing beda-beda, derajat otomatisasi sing beda supaya kabeh pelanggan bisa nemokake mesin sing paling cocog sing cocog karo skala lan kapasitas dhewe.

3. kualitas apik lan rega cukup, sawise didol tanpa sumelang

Konsep Teknologi OK yaiku "Kapercayanan asale saka katrampilan profesional, kapercayan asale saka kualitas sampurna". Kanthi jaminan kualitas, kita wis menehi rega sing paling apik kanggo para pelanggan.

Sistem layanan sales sawise lengkap lan stabil njamin manawa pelanggan bisa nemokake manajer sales lan insinyur kanthi cepet lan tim kita bakal mesthi ndhukung sampeyan liwat telpon, email, messenger cepet apa tuku suku cadang utawa pemecahan masalah mesin. Ora ana kuwatir babagan layanan sawise-sales.