Sugeng rawuh ing situs web!
  • OK-3600 2900 Type Full-auto Hand Towel Folding Machine

    OK-3600 2900 Mesin Fold Handuk Tangan Lengkap-otomatis

    Model & Parameter Teknis Utama Model OK-3600 OK-2900 Kacepetan ngrancang 350m / min utawa 15 baris / menit Kacepetan kerja 300m / min utawa 12 baris / min Kapadhetan 20-45g / ㎡ Lapisan kertas mentah 1-2 ply selektif Unwinding Stand Quant 1 -2 klompok opsional Unwinding Stand web web width ≤3600mm ≤2900mm Unwinding Stand Diameter Max ɸ3000mm Max ɸ2900mm Akumulator Lebar Bisa dipesan miturut kebutuhan pelanggan Quantity store Bisa dipesan miturut ...
  • OK-905 Type Hand Towel Packing Machine

    Mesin Kemasan Handuk Tipe OK-905

    Fitur Kinerja Lan Struktur Utama 1. Mesin iki dirancang khusus kanggo kemasan andhuk tangan ing njaba. 2. Panganan otomatis, nggawe tas lan pengepakan. 3. Kanthi struktur asli tas mbukak lan tas, spesifikasi bisa diganti kanthi gampang. Model & Parameter Teknis Utama Model Kecepetan OK-905 (tas / mnt) 30-50 Ukuran Outline (mm) 5650x1650x2350 Bobot Mesin (KG) 4000 Power Supply 380V 50Hz Power (KW) 15 Pasokan Udara (MPA) 0,6 Konsumsi Udara ...