Sugeng rawuh ing situs web!

OK-3600, 2860, 1860 Jinis Mesin Lipat Tisu Wajah Full-otomatis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

rth

Jaringan produksi lempitan otomatis jaringan kanthi kecepatan tinggi nggunakake kontrol servo lengkap, setengah lipat pisanan nggunakake proses adsorpsi vakum, mesin pemotong kayu gergaji multi jalur, kecepatan mesin master bisa mencapai 200 m / menit utawa 14 log / menit, kabeh baris nganggo akumulator kanggo buffer, disebarake. kabeh baris ngatur jaringan kemasan tunggal servo mesin kemasan tunggal, mesin pengepakan multi-fungsi lan packer case otomatis lengkap, lan bisa kompatibel karo produk konvensional lan Produk E-commerce, kapasitas saben dina bisa nganti 30-50 ton. Lan pelanggan bisa milih kalender otomatis, embossing, presisi otomatis laminasi otomatis kanggo ngasilake macem-macem produk timbul, produk andhuk pawon, kanggo nyukupi kebutuhan pasar.

ty (2)
ty (1)

Model & Parameter Teknis Utama

Model OK-3600 OK-2860 OK-1860

A

B

C

Kacepetan ngrancang 200m / min utawa 15 baris / mnt 170m / menit utawa 11 baris / menit 170m / menit utawa 15 baris / mnt 200m / min utawa 15 baris / mnt 170m / menit utawa 11 baris / menit
Kacepetan nyambut gawe 180m / menit utawa 14 baris / mnt 120m / min utawa 9 baris / menit 130m / min utawa 12 baris / mnt 180m / menit utawa 14 baris / mnt 120m / min utawa 9 baris / menit
Kapadhetan

13-22g /

Lapisan kertas mentah

1-4 ply milih

Jumlahe ngadeg

2-8 klompok opsional

Lebokake web kertas ngadeg sing ora ana geger ≤3600mm ≤2900mm ≤1960mm
Unwinding Stand Diameter Gulung Maksimum ɸ3000mm Maksimum ɸ3000mm Maksimum ɸ3000mm
Jembar akumulator Bisa dipesan miturut sarat pelanggan
Jumlahe toko Bisa dipesan miturut sarat pelanggan
Ambane kertas

(jembaré kertas lempitan)

180mm,190mm,195mm,200mm,210mm,

Bisa dipesan miturut sarat pelanggan

Cara lempitan V Tipe Gulung Lipat
Lembar lempitan sing Dibagi 100-250 (malah nomer sheet)
Ukuran lipat produk rampung 90mm,95mm,98mm,100mm,105mm
Unit kalender, unit embossing lan unit laminasi Embossing, unit embossing dekorasi, unit penghubung jaringan otomatis bisa dicocogake miturut kebutuhan pelanggan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita