Sugeng rawuh ing situs web!

OK-903A Mesin Paket Bundel Jaringan Toilet Tipe

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Mesin iki biasane digunakake kanggo paket bundling tas jaringan toilet.

packag

Kinerja Utama lan Fitur Struktur

1. Iki nganggo nyopir motor servo, layar tutul lan sistem kontrol PLC. Mesin kanthi otomatis ngrampungake produk saka ngatur pakan otomatis, mbukak tas, ngisi tas, masang amba lan nutup. Macem-macem jinis spesifikasi bisa diganti kanthi bebas lan cepet.

2. Bisa nyambung karo mesin kemasan jaringan jamban ngarep utawa mburi.

3. Iki nggunakake tas precast (bisa uga milih tas gulung miturut syarat pelanggan).

Model & Parameter Teknis Utama

Model

Tipe OK-903A (Lapisan Tunggal)

Tipe OK-903B (Lapisan Ganda)

Tipe OK-903F (Lapisan Tunggal)

Kacepetan Kemasan (tas / mnt)

15-25

15-25

25-40

Ukuran kemasan (mm)

Φ (85-130) mm * H (85-130) mm

Φ (85-130) mm * H (85-130) mm

Φ (85-130) mm * H (85-130) mm

Pengaturan kemasan

1 lapisan x 2 baris

1 lapisan x 2 baris

2 lapisan x 2 baris

1 lapisan x 2 baris

Dimensi garis besar awak utama (mm)

3600x1800x1880

3600x1800x1880

3600x1800x1880

Bobot mesin (KG)

5500

5500

5500

Tekanan udara kompresi (MPA)

0,6

0,6

0,6

Pasokan listrik

380V 50HZ

380V 50HZ

380V 50HZ

Daya total (KW)

10

10

10

Film pengepakan

Kantong precast PE

Kantong precast PE

Kantong precast PE


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita