Sugeng rawuh ing situs web!
  • OK-260B Type Folded Ear Loop KN95 Mask High Speed Automatic Production Line

    OK-260B Tipe Dilipat Telinga Loop KN95 Masker Line Produksi Otomatis Berkecepatan Tinggi

    Kinerja utama lan Fitur Struktur Baris Produksi iki saka pakan material nganti Masker Fold lan output produk rampung kanthi otomatis, kalebu klip irung integral, strip spons, Pencetakan lan fungsi las loop kuping lsp. Mung perlu 1 wong kanggo ngoper kabeh garis. Model & Parameter Teknis Utama Model Kecepetan OK-260B (pcs / min) 70-100 Pcs / min Ukuran mesin (mm) 11500mm (L) X1300mm (W) x1900mm (H) Bobot Mesin (kg) 6000kg Kapasitas bantalan lemah ...
  • OK-260A Type Folded Ear Loop KN95 Mask Automatic Production Line

    OK-260A Tipe Lipat Telinga Loop KN95 Masker Produksi Otomatis

    Kinerja utama lan Fitur Struktur Baris Produksi iki saka pakan material nganti Masker Fold lan output produk rampung kanthi otomatis, kalebu klip irung integral, strip spons, Pencetakan lan fungsi las loop kuping lsp. Mung perlu 1 wong kanggo ngoper kabeh garis. Model & Parameter Teknis Utama Model Kecepetan OK-260A (pcs / min) 35-50 Pcs / min Ukuran mesin (mm) 7600mm (L) X1300mm (W) x1900mm (H) Bobot Mesin (kg) 4500kg Kapasitas bantalan lemah ...
  • OK-261 Type KN95 Mask Master Machine

    OK-261 Mesin Master Topeng KN95

    Fitur Kinerja Lan Struktur Utama Mesin Iki saka pakan material nganti Masker Fold lan sealing kanthi otomatis, kalebu klip irung integral, fungsi penyegelan pinggiran, nambahake mesin las loop kuping mung bisa ngasilake topeng lempitan KN95. Model & Parameter Teknis Utama Model Kecepetan OK-261 (pcs / min) 80-120 Pcs / min Ukuran mesin (mm) 5200mm (L) X1100mm (W) x1800mm (H) Bobot Mesin (kg) 1800kg Kapasitas bantalan lemah (kg / m²) 500kg / m² Pasokan listrik 220V 50H ...
  • OK-206 Type KN95 Folded Mask Ear Loop Welding Machine

    Mesin Las Telinga Loop Loop Lipat OK-206 Tipe

    Fitur Kinerja Lan Struktur Utama Mesin iki kanggo ngelas earloop kanthi otomatis kanggo awak topeng kn95. Mesin kasebut fleksibel lan gampang dioperasikake, yaiku mitra mesin topeng kn95 topeng. Model & Parameter Teknis Utama Model Kecepetan OK-206 (pcs / min) 20-25 Pcs / min Ukuran mesin (mm) 2600mm (L) X1200mm (W) x1500mm (H) Bobot Mesin (kg) 800kg Kapasitas bantalan lemah (kg / m²) 500kg / m² Pasokan listrik 220V 50Hz Power (KW) 4KW Compr ...