Sugeng rawuh ing situs web!
  • OK-175A Type Plane Ear Loop Mask 1+1 Production Line

    Topeng Loop Loop Plane OK-175A Tipe 1 + 1 Lini Produksi

    Kinerja Utama lan Fitur Struktur Baris Produksi iki saka feed material nganti pesawat Mask produk rampung kanthi otomatis. Jinis puteran kuping njaba lan jinis gelung kuping njero ora opsional. Kangge, ukuran diwasa 175 × 95mm lan ukuran bocah (120-145) × 95mm bisa dipilih. Ukuran Eropa 185 × 95mm uga bisa disesuaikan. Kanggo nyukupi kebutuhan pasar, mesin topeng pesawat sing dikontrol servo bisa entuk syarat produksi kanthi ukuran akeh. Model & Parameter Teknis Utama ...
  • OK-175B Type Plane Ear Loop Mask 1+2 High Speed Production Line

    Topeng Loop Telinga Plane OK-175B Tipe 1 + 2 Lini Produksi Kacepetan Tinggi

    Kinerja Utama lan Fitur Struktur Baris Produksi iki saka feed material nganti pesawat Mask produk rampung kanthi otomatis. Jinis puteran kuping njaba lan jinis gelung kuping njero ora opsional. Kangge, ukuran diwasa 175 × 95mm lan ukuran bocah (120-145) × 95mm bisa dipilih. Ukuran Eropa 185 × 95mm uga bisa disesuaikan. Kanggo nyukupi kebutuhan pasar, mesin topeng pesawat sing dikontrol servo bisa entuk syarat produksi kanthi ukuran akeh. Model & Parameter Teknis Utama ...
  • OK-176 Type Plane Mask Master Machine

    Mesin Master Topeng Pesawat Jenis OK-176

    Kinerja Utama lan Fitur Struktur Baris produksi wiwit infeeding nganti topeng output awak rampung kanthi otomatis. Model & Parameter Teknis Utama Model Kecepetan OK-176 (pcs / min) 100-150 Pcs / min Ukuran mesin (mm) 3500mm (L) X1000mm (W) x1600mm (H) Bobot Mesin (kg) 700kg Pasokan listrik 220V 50Hz Daya ( KW) Udhara komprèsi 3KW (MPa) 0.6Mpa Topeng Rampung Ukuran (alternatif) ukuran diwasa: 175x95mm Ukuran anak: (120,130,140,145) x95mm
  • OK-207 Type Plane Mask Ear Loop Welding Machine

    Mesin Las Loop Loop Plane Jenis OK-207

    Fitur Kinerja Lan Struktur Utama Mesin iki kanggo ngelasake earloop kanthi otomatis kanggo mask mask awak. Mesin kasebut fleksibel lan gampang dioperasikake, yaiku mesin master topeng pesawat mitra paling apik. Model & Parameter Teknis Utama Model Kecepetan OK-207 (pcs / min) 50-60 Pcs / min Ukuran mesin (mm) 2700mm (L) X1100mm (W) x1600mm (H) Bobot Mesin (kg) 700kg Pasokan listrik 220V 50Hz Daya ( KW) 3KW Udhara dikompres (MPa) 0.6Mpa