Sugeng rawuh ing situs web!

OK-102 Ketik Paket Case otomatis lengkap

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja Utama lan Fitur Struktur

1. Mesin iki dirancang khusus kanggo kemasan kasus otomatis jaringan wajah;

2. Pangaturan karton bisa disesuaikan, numpuk produk lan mbentuk kanthi otomatis.

3. Nganggo cara pengepakan kasus horisontal, kanthi otomatis. tutup sisih karton mbukak lan posisi, lan mesthekake supaya ora siyap, ora ana blok karton.

4. Jembar aplikasi; bisa ketemu kabeh jinis produk pengepakan.

5. Piranti sealing tape papat pinggiran, mesin lim panas bisa ditambah lan bisa disesuaikan.

Model & Parameter Teknis Utama

Model

OK-102

Kacepetan (karton / mnt)

≤15

Ukuran Karton (mm)

L240-750xW190-600xH120-600

Formulir tumpukan

Disesuaikan

Ukuran Garis Besar (mm)

3800x3800x2010

Konsumsi Daya (KW)

20

Pasokan Daya

380V 50Hz

Bobot Mesin (KW)

5000

Metode Sealing

Lem panas cair utawa pita adesif


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita