Sugeng rawuh ing situs web!

siaran langsung ing situs pameran, acara OK sing apik!

jyt

24 September,

Pameran Teknologi Internasional Kertas Tisu kaping 27 dibukak kanthi apik!

Ana 868 perusahaan industri sing melu pameran iki

Area pameran tekan 80.000 meter persegi!

OK Booth [7S39] rame lan apik banget

Pemandangan kasebut narik kawigaten para pamimpin industri kertas lan pameran.

hht

Dr. Cao Zhenlei, Presiden Xu Lianjie saka Hengan; Guo Jianquan, General Manager Group Industrial Light China, lan Sun Bo, General Manager Institut Penelitian Pulp and Paper China, teka ing situs kasebut lan nuntun.

h (1)  h (4)

h (3)  h (2)

◀ Pimpinan saka industri kertas padha kumpul ing adegan kasebut.

kasenengan lagi lumaku

Ing situs negosiasi

jty

Nglipur Pelanggan

jytj

 kamar show Rame

tyj

nonton peralatan

tyj

 Konsultasi lan komunikasi

tyj

24-26 September

Pusat Pameran Internasional Nanjing

Aula 7 7S39

kasenengan terus,

Ngenteni kowe!

 ▶OK panorama perusahaan

jty

 ▶Basis produksi OK

tyj

Wektu kiriman: Sep-30-2020