Sugeng rawuh ing situs web!

Jotosan telpon anti-epidemi! OK ngasilake 200 set peralatan produksi topeng saben wulan!

Wiwit Akademisi Zhong Nanshan ngumumake infeksi human-to-human saka virus corona anyar Wuhan ing CCTV ing tanggal 20 Januari 2020, wabah Wuhan iki nyebabake 1,4 milyar wong Tionghoa. Nalika nggatekake epidemi kasebut, kabeh wong wis wiwit nggatekake kesehatan lan awake dhewe lan kulawargane. Ing tanggal 21 Januari, topeng Hubei ora duwe stok, lan topeng ora sithik ing saindenging negara, lan dheweke wis ora duwe stok, nyebabake fakes banjir ing pasar.

Ing taun 2019, output topeng pakai ing China ana 4,5 milyar potong saben taun, kanthi rata-rata 3,2 topeng per kapita saben taun. Amarga masarakat Tionghoa ora duwe kebiasaan nggunakake topeng saben dina, umume topeng negara kita diekspor. Wiwit pecah virus corona anyar ing Wuhan, meh kabeh wong sing bisa tuku topeng nganggo topeng saben dina. Kedadeyan iki nyuworo panggilan tangi kanggo masarakat lan nambah kesadharan nglindhungi awake dhewe. Panganggone topeng sing nganggo uga bakal dadi kahanan norma. Ing mbesuk, panjaluk topeng pakai ing negara saya yaiku 51,1 milyar, kekurangan 46,6 milyar adhedhasar panggunaan siji per kapita sajrone 10 dina, tegese panjaluk bakal tambah luwih saka 10 kali ing taun iki lan mbesuk.

Ok Pemasok peralatan jaringan Tiongkok - China, nganyari maneh rekaman!

perusahaan pertama industri kasebut dadi pemimpin utama nyumbang dhuwit kanthi RMB 1 yuta.

perusahaan pertama riset industri lan nggawe lini produksi topeng pakai, topeng sekali pakai, tas bundling, karton lan lini produksi kemasan kasus.

Kanggo nanggepi panjaluk partai kasebut lan pamrentah, masarakat OK kerja siang lan wengi kanggo nglawan epidemi virus corona anyar lan pungkasane nyadari kemampuan ngasilake 200 set peralatan produksi topeng saben wulan kanggo memenuhi permintaan pasar sing kaku.

rht (1)  rht (2)  rht (3)


Wektu kiriman: Sep-21-2020