Sugeng rawuh ing situs web!

Undhangan Pameran Teknologi Internasional Kertas Tisu

kyu

Pameran Teknologi Internasional kertas Jaringan kaping 27

Bakal dianakake ing Pusat Ekspo Internasional Nanjing tanggal 24 nganti 26 September

Kita kanthi tulus ngajak sampeyan rawuh lan ngarep-arep bisa kerja bareng.

Lelungan menyang teknologi kertas rumah tangga.

Nomer kios OK

Aula 7, 7S39

 ty

mhg

● OK Pambuka Perusahaan ●

ku

Jiangxi OK Ilmu lan teknologi co., LTD. Minangka perusahaan teknologi tinggi sing duwe spesialisasi ing r & d lan pabrik produksi kertas pamrosesan kertas, topeng lini produksi otomatis, lan mesin kertas kanthi kecepatan tinggiarea bangunan pabrik sing ana 340000 meter persegi, area sing digunakake yaiku 18000 meter persegi, 800 staf, wis lulus sertifikasi sistem mutu internasional ISO9001 lan sertifikasi Uni Eropa CE.

Konsep OK Enterprise yaiku "Kapercayanan asale saka katrampilan profesional; kapercayan asale saka kualitas sampurna" lan kapercayan "Kualitas ok; Pelanggan Utamane ”. OK Enterprise wis nggawe sistem layanan sing efektif lan terintegrasi lan nyedhiyakake layanan kelas kapisan saka pelanggan saka konsultasi teknologi, produk sing milih nginstal lan nyetel, pelatihan teknologi lan perawatan perawatan.

01 Produk Bintang

Lini Produksi Jaringan Kecepatan Tinggi OK-120

 tyj

Kacepetan lipat: 3000 lembar / mnt

Lini produksi bisa ngasilake serbet 1/4 lipatan lan serbet 1/6 kali lipat kanggo nyukupi kebutuhan konsumen Tiongkok. Lini produksi nggunakake servo drive, kontrol jumlah sing akurat, lan bisa ngasilake 20 ~ 50 potongan / produk paket, utawa disesuaikan miturut syarat pelanggan. Iki dilengkapi karo multi-layer stacking function premade bag bundling machine, sing bisa memenuhi macem-macem syarat saluran penjualan sing beda, lan uga bisa dihubungake karo packer kasus otomatis perusahaan kanggo produksi. Operasi garis kabeh gampang, fleksibel lan trep .

02 Produk Bintang

OK-3600/2900Lini Produksi Lipat Otomatis Kacepetan Wajah Dhuwur

 nfg

Kacepetan: 200meter / menit utawa 15 log / mnt

Garis produksi kecepatan tinggi duwe rong model: jembaré 2900 mm lan 3600 mm, kanthi kontrol servo lengkap, separo pisanan melu proses adsorpsi vakum. Dilengkapi mesin pemotong log multi-jalur, kecepatan mesin induk bisa tekan 200 m / menit utawa 15 log / menit, kabeh baris nganggo akumulator log kertas lan akumulator paket siji kanggo buffer, disebarake. kabeh baris dilengkapi jaringan kemasan tunggal servo mesin kemasan tunggal, mesin pengepakan multi-fungsi lan packer case otomatis lengkap, lan bisa kompatibel karo produk konvensional lan Produk E-commerce, kapasitas saben dina bisa nganti 30-50 ton. Lan bisa dipilih nganggo kalender otomatis, embossing, gluing otomatis laminasi otomatis kanggo produksi macem-macem produk timbul, produk andhuk pawon, kanggo nyukupi kebutuhan pasar

 Luwih apik isi, kita bakal ngumumake ing pameran kasebut

Sugeng rawuh ing papan kita

Aula 7 7S39

Tangan karo sampeyan

Mbukak anyar kaping kanggo kertas kluwarga

On layanan baris situs

Judy Liu: +86 13928760058

Panorama OK Perusahaan

 fgh

Video Basis Produksi Perusahaan OK

mnb

Wektu kiriman: Sep-22-2020